Waarom zijn onze keukens zo goedkoop?

Wij hebben goed nieuws voor alle liefhebbers van keukens en koken; het kalenderjaar van Simpelkeukens staat bol van de interessante superdeals. Deals die van korte duur zijn maar ook deals die gedurende het jaar blijvend in prijs zijn verlaagd. Simpelkeukens staat ook echt voor simpele keukens.

Keukens voor eerlijke prijzen

De meeste klanten van Simpelkeukens vragen zich af; waarom is Simpelkeukens zo goedkoop? een terechte vraag! de antwoord hierop is ook heel simpel: wij werken alleen op afspraak en zijn te bereiken via WhatsApp. Wij kennen geen omslachtige contactformulieren maar zijn eenvoudig via WhatsApp of email te bereiken. Wij reageren binnen 24 uur. Eenvoudig en simpel. In tegenstelling tot vele andere keuken-aanbieders rekenen wij lage servicekosten en organiseren wij ons zelf middels slimme logistiek zodanig dat we de keukens voor eerlijke prijzen kunnen aanbieden.

Zonder tussenkomst van dure reclame kunnen wij ook direct een reële prijs aanbieden

Iedereen wilt graag een Duitse keukens hebben voor een vaste lage prijs, is dat reëel en mogelijk? jazeker, bij Simpelkeukens betaal je niet voor de dure naam, en ook niet voor de luxe showroom! Wij doen ook niet aan dure reclame’s met bekende Nederlanders. Wij doen wij wel: wij maken gebruik van de belangrijkste en betrouwbaarste reclamemiddel namelijk; mond tot mond reclame! ook zijn wij sterk actief en aanwezig op social media; Facebook, Instagram en Youtube. Verder zijn makkelijk vindbaar op Google.

Wij doen ook niet aan dure reclame’s met bekende Nederlanders

De bekende Duitse keukens komen onder andere van Nolte (Germersheim) in Duitsland. Wij beheren deze producten, dat betekent dat alle Duitse keukens en producten zonder tussenkomst van derden bij de consument terecht komen, dit scheelt een hoop kosten. Wij leveren direct van de fabriek tot aan uw huis, zonder bijkosten, altijd voor eerlijke prijzen.