Simpel Diensten

Simpelkeukens komt graag via simpele manieren met u in contact, en andersom ook. Wij staan open om u te bedienen in uw zoektocht naar een nieuwe keuken. Hieronder treft u een aantal manieren om met ons in contact te komen. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen voor een intakegesprek indien gewenst.

Een tweede offerte ontvangen?
U weet precies hoe uw keuken eruit moet zien. Maar weet u ook zeker dat u een goede prijs heeft gekregen? Simpelkeukens kijkt graag met u mee. Op basis van het ontwerp en de specificaties, geeft Simpelkeukens u een second opinion. U ontvangt onze vrijblijvend offerte binnen 24 uur.

Ontwerp aan huis
Komt het u niet uit om naar onze showroom te komen? De adviseurs van Simpelkeukens komen graag thuis bij u langs. We nemen alle benodigdheden mee om bij u thuis uw droomkeuken te ontwerpen. Onze adviseurs werken van 09:00 tot 21:00 maandag t/m zaterdag.

Second opinion?
Een second opinion aanvragen gaat heel simpel. U e-mailt ons de offerte die u heeft liggen, inclusief het ontwerp en de specificaties. Dit kan natuurlijk per e-mail via info@simpelkeukens.nl. U ontvangt binnen 24 uur een second opinion.

Voordelen ontwerp aan huis (onderdeel van bovenstaande)
Ontwerp aan huis kost u uiteraard geen moeite en natuurlijk minder tijd, tevens komen wij langs wanneer het u uitkomt. In het algemeen levert een thuisbezoek ook beter advies op. De keukenadviseur is aanwezig in de ruimte en kan deze met eigen ogen zien en kan rekening houden met onder andere de bouwstijl en lichtinval. Bovendien kan de adviseur direct de ruimte zelf nauwkeurig meten, wat het proces van ontwerpen en leveren kan versnellen.

Thuisbezoek aanvragen?
WhatsApp ons via 06 176 17 522 of vul het contactformulier met uw naam en telefoon nummer selecteer daarna thuisbezoek in het dropdown menu.

Plan een afspraak Whatsapp: 06 176 17 522